Hakuna Matata

2008-03-05
20:00:46

... /S
Usch, idag har jag verkligen inte varit särskilt produktiv då jag inte har pluggat något alls förutom att springa runt på universitetsbiblioteket och leta lämplig litteratur som resulterade i absolut ingenting!

Det enda bra med dagen var min joggingtur, att jag tog tag i träningen igen och inte bara gav upp bara för att jag kommit av mig lite... tummen upp för lilla mig :)

Imorgon ska jag till uni för en gruppträff + träffa handledaren, jag hoppas på att det blir en kort dag då vi har en heldag på fredag... är lite nyfiken på vad fredagen kommer innehålla då det är textilverkstad... Jag är verkligen inte bra på att sy men jag känner ändå inte samma press på mig där som i musik eller bild.
Imorgon ska jag nog ringa familjen C oxå och se om de kanske är intresserade av att jag kommer och passar barnen något i helgen, förhoppningsvis på lördagförmiddag då T ändå skriver på sin tenta.
Sen kommer älskade Sofia till Linkan i helgen så någon gång under helgen ska jag träffa henne - bäst vore ju lördag kväll då T ändå dumpar mig för att fira sin kompis som fyller år, men vi får väl se vad det blir!

Nu är det dags för Roomservice :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: