Hakuna Matata

2008-03-05
11:10:12

Onödig dag! /S
Imorse var jag supertrött när jag gick upp.... om det finns en sjukdom som gör att man lider av kronisk trötthet så är det nog det jag drabbats av..!

I alla fall så var det en frivillig gruppträff imorse för att bolla lite idéer och eftersom jag känner mig lite osäker på min idé så tyckte jag att den här gruppträffen var en bra idé. Så imorse vid 9 trampade jag iväg på cykeln medan älsklingen låg kvar i sängen och sussade. Väl framme på uni så är det bara D där?! Vi väntade i 15 minuter men ingen mer dök upp, så det blev inte så mycket bollande. När jag ändå var där så följde jag med honom till biblioteket för att leta efter passande litteratur - något som jag INTE hittade!!! Det känns dock som att jag kan klara uppgiften genom att läsa lite i den litteratur som jag redan har i min ägo - men har någon något bra boktips om böcker som handlar om hur man kan motivera elever så är det mycket välkommet!!
Men som sagt, när det bara dyker upp 2 av 8 personer så kändes ju den där träffen liiiite onödig - hade lika gärna kunnat ta det över mailen...

Vädret idag är lika fint som igår, men det blåser mer så idag vill jag verkligen inte sitta ute och läsa..... känns ju trist att sitta inlåst i lägenheten men det är verkligen inte skönt att sitta ute när det är -1 grad och dessutom blåser!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: