Hakuna Matata

2008-03-03
19:58:24

(ingen fantasi) /S
Nu ska jag snart se på Mannen som kan tala med hundar tillsammans med älsklingen! Ett av mina favvoprogram då det är så fruktansvärt intressant och man lär sig något nytt efter i stort sett varje program...
Efter det ska jag nog lägga mig och läsa lite i Stieg Larsson som jag lånade av pappa nu när jag var hemma. Jag har aldrig kommit in i låneboken även om jag tror att den kan vara bra så för tillfället låter jag den vara, får se om jag kanske lånar den igen senare under terminen. Jag köpte nämligen en bok nu i helgen som jag lämnade hemma i karlstad så jag ska ta tag i den när jag är färdig med Larssons bok.

Glömde förresten berätta att idag frågade lärare om de inte kunde få använda vår enorma poster som vi tillverkade för vår redovisning i torsdags, de ville nämligen ha den när de skulle göra "reklam" för den här kursen inför de sökande inför nästa termin... kan man få ett bättre betyg än så?! Sedan fick vi toppenbra feedback också av henne gällande den redovisningen så om det kändes bra i torsdags så känns det ännu bättre idag :)

Natti natt på er, vi hörs imorgon!

Kommentarer:
#1: teddy

Det programet är vädligt bra -undrar alltid hur länge han behöver jobba med vovvarna innan de lär sig?
Ja - jag tycker också att man redan spenderar så mycket på själva bröllopet och smekmånaden och att morgongåvan är bara något mer att kasta pengar på.

2008-03-03 @ 20:51:58
#2: morsansa

Grattis

2008-03-04 @ 00:10:59
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: