Hakuna Matata

2008-03-28
23:30:39

Film 1 avklarad! /S
Nu har jag precis sett filmen Man on fire som SVT visade. Jag har velat se den länge men det har aldrig blivit av, men nu har jag i alla fall sett den och den var kanske inte fullt så bra som jag hade hoppats på men jag tyckte ändå att den var helt okej, den fick mina ögon att tåras vid några tillfällen så den påverkade ju mig i alla fall även om den inte lämnade några direkta spår.


Creasy, en före detta livvakt som tappat livsgnistan, övertalas att skydda en tioårig flicka i Mexico City efter en våg av kidnappningar. Creasy kommer flickan nära och deras relation gör att han får tillbaka sin livskraft. När hon blir kidnappad tappar Creasy allt förstånd och han ger sig ut på en hämndlysten jakt - inget kan stoppa honom...

Men har man inte sett den så tycker jag absolut att jag kan rekommendera den som tidsfördriv en skön hemmakväll!

Just nu sitter jag och överväger om jag ska se ännu en film eller om jag kanske ska lägga mig och läsa tills det är dags att nanna... vi får väl se vad jag gör!
Jag måste säga att jag är enormt glad att jag faktiskt tog tag i städningen idag, det känns så mycket fräschare, och framför allt är det skönt att ha det överstökat! Jag ska försöka att få upp de nya gardinerna i köket imorgon innan barnpassningen också som pricken över i :)

Nu blir det inga fler inlägg ifrån min sida idag...Jag hoppas ni har haft en lika skön och avslappnad fredagkväll som mig, eller att ni har haft en rolig partykväll!

Sov gott, see U in the morning!



Update; Det verkar som att morgondagen är en värdelös TV-kväll så filmerna får vänta till morgondagen, och fortsatt läsning ikväll!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: