Hakuna Matata

2008-06-06
10:56:18

Fredag och Sveriges nationaldag /S
Den här veckan har gått fort, men den har ändå varit lång! Nu är det i alla fall fredag och en vecka sedan jag lämnade in min portfolio och därmed avslutade detta läsåret. Denna veckan har jag spenderat mest tillsammans med syster L. Igår spenderade vi heeeeela dagen i Mariebergsskogen, gick runt och tittade på djuren, picknicklunch i gräset. Mötte upp M och Leyah vilket blev ännu en runda bland djuren. Sedan avslutade vi med en glass och två timmars löst prat om allt och inget innan det var dags att dra sig hemåt. Innan dess hade vi dock bestämt att vi skulle grilla. Så väl hemma blev det en promenad med vovven i väntan på att pappa och T skulle komma hem från jobbet så vi kunde åka. Sen blev det en härlig grillkväll på Lorensberg med underbart god grillmat tillsammans med hela familjen förutom stackars mamma som jobbade.

Idag är det som rubriken talar om svenska nationaldagen! Något firande tror jag inte att det blir för min del under dagen. Jag och syster T pratade på att eventuellt delta i firandent på Sandgrundsudden men nu har jag lovat att vara barnvakt till Linus under dagen så att syster och hennes sambo kan få fixa lite i sin trädgård ostört. Med en tre månaders liten bebis som inte gillar att sova utomhus så blir de avbrutna hela tiden och får så lite gjort, så moster Sandra tänkte åka dit och underhålla honom någon timma. Under kvällen vet jag inte vad det blir, är inbjuden på ännu en grillkväll hos syster, skulle komma några kompisar till dem tror jag. Vet inte vad T har tänkt sig men jag misstänker att det är en del arbete som står på schemat för hans del då hans föräldrar ska vara ute ur sitt hus om cirka en månad så har de en del att stå i! Vet inte heller vad mamma och pappa har tänkt, de ska förmodligen till Sunne i helgen och hälsa på släkten där och jag hade faktiskt tänkt hänga på dem. Dels för att det var ett tag sedan jag var där och träffade alla, och dels för att jag snart börjar jobba och då vill jag spendera helgerna här i Karlstad. Så vi får se om det vi åker idag eller imorgon...

Under veckan som gått så har jag också spenderat minst 40 min med mammas Wii fit varje dag utom igår, imorse körde jag faktiskt en hel timma, 30 min kaloriförbränning och 30 min styrkeövningar. Jag tänkte testa det under sommaren och se hur mycket jag kommer använda det och dels vilken verkan träningen faktiskt har. I så fall kanske valet faller på Wii fit före en crosstrainer - blir ju lite mer varierade övningar med Wii fit, fast de övningarna kan man ju också göra på egen hand... Men vi får se vad det blir av det hela!

Sorry L att jag inte hört av mig (fast det har ju inte du heller :P) men dagarna har varit fyllda med någon annan aktivitet hittills! Nu är det bäst att jag gör mig iordning så jag kommer iväg, men ni får ha en skön dag, hej på er!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: