Hakuna Matata

2008-01-12
13:20:10

Stackars hundar!!!!! /S

Har precis varit inne och läst en tjejs blogg efter att hon bett om det genom att lämna en kommentar i vår blogg. Det var dock första och sista gången jag besökte den bloggen då hon i ett av sina inlägg skriver om sina två chiuhuhor, cirka ett halvår gamla. Hon har tagit med dem på shoppingrunda, här nedan följer några citat ur hennes inlägg;

Jag tog Dior och Gucci med mej, men det kanske inte var så smart, eftersom att jag fick knyta fast dom varje gång jag skulle in i en nya affär. Jag provade att knäla ner dom små i min väska, men det gick inte så bra!

Vem tar med sina hundar när det enda man ska göra är att springa i affärer? Gillar också att hon använder ordet knäla (som jag förmodar ska vara knöla) ner dem i väskan... lät ju bekvämt!

Jag köpte faktiskt julklapp till dom i dag, en hundklädes affär på östermalm. Kan verkligen tipsa den affären till er som bara avgudar era hundar! Ska ta reda på vad den heter och skriva om den då! Dior fick en rosaglittrig tröja, super gullig! Gucci fick en jätte fin tomtedräkt. Dom kommer se ut som två prinssesor, i alla fall Dior!

Jag är inte emot hundkläder så länge de används för praktiska syften - men är hon medveten om att det är två levande hundar hon har -och INTE dockor?

Jag letade efter en väldigt rolig uppfinning till dom, nämligen en hundmascara! Låter inte det för gulligt? Men jag fick inte tag i en sådan, i hundklädes affären var dom slut, skulle beställa in mer från England nu. Så det får väl bli till deras födelsedag.

Hur sjuk får man bli??!!!!! Mascara till sina hundar... stackars djur - hur fasen kan den ens vara tillåtet att sälja sådana saker i Sverige?! Och vad är det för idioter som köper det??! Blir så ledsen när man sr vad det är för folk som skaffar hund....

image3
Offret?

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: