Hakuna Matata

2008-01-07
12:43:42

spolproblem! /S
Någon mer än jag som såg Austenfilmen Övertalning(Persuation) igår? Jag tyckte den var helt okej, inte bättre än stolthet och fördom men ändå bra. Måste ju erkänna att jag har en viss förkärlek till filmer och böcker av den sorten, sådär pryd romantik, fina klänningar, fina hus/slott och som sagt en massa kärlek!
För er som liksom mig gillade filmen så kommer SVT sända ännu en Austen film, vet dock inte vilken... I alla fall så tror jag att det är filmer jag ska önska mig i födelsedagspresent - perfekt för ensamma kvällar, eller med tjejkompisen - sambon har nämligen inte riktigt samma filmsmak :p

Jag lyckades faktiskt komma upp imorse men jag var inte på toppenhumlr då jag lyckades paja toaletten igår så att det inte går att spola så nu får man spola med en stor hink - jag hoppas de skickar någon som kommer och fixar problemet idag, för även om det går lika bra med att spola med hink så är det ju bra mycket smidigare att bara dra i en liten knopp!

Grupparbetet gick över förväntan bra och vi hann klart på 2 timmar vilket innebär att vi nu har avklarat sista gruppuppgiften, bara redovisningen kvar på fredag. Så nu ska jag mjukstarta denna veckan innan jag drar igång med hemtentan mot slutet på veckan!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: