Hakuna Matata

2008-01-22
18:40:50

Power... or not! /S
Ja då var min första powerwalk avklarad! Det var faktiskt inte fullt så simpelt som jag trodde, jag trodde bara att det handlade om att gå i ett högt tempo - men icke! Jag skulle gå i högt tempo, hålla in magen, andas in genom näsan och ut genom munnen, gå med armarna i formen av två L, samt vara avslappnad i axlarna!!
Det mesta gick ganska bra, men det där med att hålla in magen var inte fullt så enkelt, jag glömde bort det hela tiden. Och att andas in genom näsan var lite smått smärtsamt med tanke på den kyliga luften. Men det var ju min första gång och med tanke på att jag enligt träningsschemat ska gå 3 powerwalks/veckan så kanske jag lär mig med tiden :)
Måste i alla fall säga att jag är ordentligt mör i benen - jag vet inte om det är enbart styrketräningen igår eller den i kombination med dagens powerwalk, vad det än är så gör det i alla fall att jag numer snarare välter ner i soffan istället för att sätta mig ner!

Just nu sitter jag med en kurrande mage - jag började med maten och tänkte käka innan älsklingen kommer hem men som vanligt dröjde det lite längre tid än vad jag räknat med och när jag tittade på klockan var den 18.15 och bara 45 minuter kvar tills han slutar så det kändes det lite taskigt att vänta på honom. Men nu är köttfärssåsen gjord så det är bara att koka pastan så det lär ju gå fort sedan när han väl kommer och fixa i ordning allt!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: