Hakuna Matata

2008-01-09
21:09:18

motivationsbrist och sommarlängtan... /S

En tenta att skriva men ingen motivation!
Om en vecka ska jag ha skrivit en hemtenta, något som känns otroligt jobbigt! Jag har verkligen ingen plugglust alls just nu, men sen vill jag komma igång med nästa kurs och få lägga den här bakom mig. Så känns det alltid när man har en enda sak kvar att göra och man har fått papper för nästa kurs.

Nästa kurs som är de estetiska ämnena med inriktning på specialpedagogik tror jag kan bli tuff, har fått höra det ryktesvägen. Sedan är det inte ämnen som jag tycker är jätteroliga - men det är också en anledning till att jag vill läsa det, för att få inspiration då eleverna nästan alltid tycker att det är kul, och tyvärr känner jag att min kreativa sida är alldeles för svag för att jag ska kunna hitta på sådana roliga saker.
Det som blir tufft är att jag tror att man måste kunna släppa loss en hel del och bjuda på sig själv - något som jag inte är jätteförtjust i - alltså spela apa inför andra. Jag såg bland annat att en examination bestod av att man skulle framföra en dockteater?!!
Förutom specialiseringskursen ska jag ju även läsa en fristående kurs som ska lära mig hur jag kan använda datorn i undervisningen, det känns skönt då den kursen är mycket arbete på online och väldigt få fysiska träffar. Sedan känns det skönt att man inte har någon press på mig att klara den även om det är mitt mål.

På tal om något helt annat - är det någon mer än jag som börjar längta efter våren och framför allt sommaren nu när man fått hem katalogerna ifrån bland annat H&M? Sedan längtar man efter sommaren nu när svärföräldrarna skaffat fritidshus precis vid Vänerns strand, jag tror man kan få några väldigt lugna och sköna sommardagar där - ska bli kul att uppleva stället även sommartid även om det är mysigt att vara där unde vinterdagarna också.



Längtar efter sommarvärme och få köra ner tårna i sanden!!

Men innan det händer har jag ju annat att se fram emot. För det första så firar jag och Tobias 6 år tillsammans (känns sjukt men underbart!!)om 1,5 vecka, och när vi går in i februari månad så kommer en spännande väntan då jag ska bli moster för andra gången någon gång i slutet av februari månad. Sedan får man vänta lite och sen i april är det ju min födelsedag, 22 år!
Så visst har man saker att se fram emot innan den sköna sommaren ...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: