Hakuna Matata

2008-01-28
15:09:31

Kanske ska jag... /S
... ta och cykla ner på stan och köpa mig ett hopprep.
SOC STILL SINGLET
Det känns inge vidare kul att inte kunna gå någon powerwalk nu när jag är så himla inställd på att faktiskt följa träningsschemat, och en cykeltur till stan och hem blir ju cirka en mil lång så det blir ju motionsträning i sig.

Jag kikade in på Stadiums hemsida för att leta hopprep men fick då se ett träningslinne för 149kr som intesserade mig också, vilket jag faktiskt är i behov...
Såg även ett par träSOC SIENA 3/4 PANTningsbyxor som såg riktigt sköna ut men tyvärr fanns de inte i någon färg som jag skulle vilja ha.
 


Sådana byxor är ju perfekt sedan näCASALL BLACK ROPE IIr temperaturen ute stiger och mina vanliga träningsbrallor är för varma! Men jag skulle nog föredra ett par svarta eller åtminstone en mörk färg så det blir väl till att leta vidare sen när det blir mer aktuellt.

Inköp idag vore som sagt i så fall ett hopprep och eventuellt ett träningslinne.

Ska fundera på saken några minuter till så får vi väl se vad jag gör!



update: Blev ingen cykeltur till stan eller köp av hopprep. Istället fick det bli 300 fejkhopprepshopp i hallen. Tyvärr kan man väl kanske inte jämföra en powerwalk i 20 minuter med 300 hopprep i hallen som tar ca 3 minuter men det är ju bättre än inget i alla fall. Vi får väl se om det blir en promenad senare ikväll ändå kanske...

Kommentar:
#1: Therese

hörre du du... Du börjar väl inte lacka ur ...redan....ut å gå nu.....

2008-01-29 @ 10:58:19
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: