Hakuna Matata

2008-01-30
18:48:44

J*vla pannkakor!!!!! /S
Tänk att ens humör kan skifta så under en dag!
Jag var på jättebra humör under förmiddagen, arbetet flöt på och alla var nöjda och glada.
Väl hemma så började jag bli trött och humöret sjönk lite, det sjönk ännu mer när Tobias kom hem på uruselt humör då hans cykel gått sönder, och givetvis så gick ju det ut över mig så som det brukar vara när det bara finns en människa närvarande.
Men det som fick mig att bli på uruselt humör var att jag skulle steka pannkakor i min nya pannkakspanna = stekpanna utan kanter. Jag är urusel på att steka pannkakor och gör därför bara våfflor eller ungspannkaka men nu när jag fått min pannkakspanna som är specialgjord för pannkakor så kunde jag ju inte misslyckas!
Ack så fel jag hade.... jag lyckades inte med en enda pannkaka och efter att 3 pannkakor hamnat i soporna skrek jag åt T att göra resten. Han försökte sig också på den nya stekpannan och misslyckades totalt. Så istället tar han fram teflonpannan som han alltid steker i, och jag måste säga att han är riktigt bra på att steka pannkakor. Men idag verkar det som att högre makter vill att vi ska må dåligt för han misslyckades med några pannkakor även där!!

Så resultatet blev att T nu är hos pizzabagaren och hämtar hem en Hawaiipizza!!!

Om ni inte redan förstått det så kommer jag aldrig mer igen försöka mig på pannkakor igen, jag ska hålla mig till ugnspannkakor och våfflor... så det så!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: