Hakuna Matata

2008-01-23
16:39:36

Jag äääälskar den filmen!! /S
Det var länge sen jag såg den men jag älskar den verkligen, en av mina absoluta favoritfilmer någonsin. Filmen jag pratar om är The Nootebook. Den är så himla fin och såååååå romantisk!



Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta (The Notebook) är berättelsen om de unga älskande Noah Calhoun och Allie Hamilton (Ryan Goslig & Rachel McAdams). Tillsammans får de uppleva en passionerad sommar innan de skiljs åt på grund av klasskillnad och Andra världskriget. Efter år på skiljda håll återförenas de oväntat. Historien om parets starka kärlek och om de hinder som står i vägen för den berättas decennier senare för en kvinna på ett sjukhem, en kvinna som tas om hand av en man som regelbundet kommer på besök och under dessa visiter läser högt för kvinnan ur en mystisk dagbok. Filmen är en berättelse om förlorade möjligheter, om att bli vuxen och om kärlekens magiska kraft.

Det som gör det hela ännu gulligare är att Ryan Gosling och Rachel McAdams som har huvudrollerna faktiskt blev ett par under inspelningen - tror tyvärr att deras förhållande tog slut i oktober 2007 :(


Här är paret på MTV Awards då de precis vunnit pris för bästa kysscen med filmen :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: