Hakuna Matata

2008-01-13
13:33:07

3 och vi går in på 4 /S
Kommit så långt som till den fjärde sidan, vilket i och för sig inte säger så mycket mer än att det börjar bli tajt om utrymme!
Hur som helst så känns det skönt att man har kommit igång lite nu, nu börjar det dock kurra lite i magen så det är nog dags för antingen mellanmål eller lunch.

Blev inte så mycket till frukost då jag var nära att kräkas när jag tog min andra tugga av mackan imorse och kände att det smakade mögel - tittar på mackan o ser några små gröna mögelfläckar!!!! Det var verkligen nära att jag skulle kräkas - finns få saker jag tycker är så äckligt som mögel - det finns ju sådana människor som bara kan bryta bort den mögliga biten och sedan äta smörgåsen - jag tillhör dock inte den skaran så nu ligger den resterande delen av brödpåsen i soporna!

Måste säga att det känns skönt att det är söndag idag, känns konstigt att det är en vecka sedan jag kom tillbaka - veckan har gått borde fort och långsamt! Den har gått fort då jag trodde att det skulle bli en lång seg vecka utan Tobias, men det har faktiskt gått ganska bra. Den har varit lång i den bemärkelsen att det känns som flera veckor sedan jag var hemma i Karlstad...
Ska bli kul när mamma och pappa kommer till helgen, alltid lika kul med besök hemifrån, men tyvärr händer det inte alltför ofta, och det lär ju bli ännu mindre av det nu när båda mina systrar skaffar familj! Vi får väl se när jag själv åker hem igen, det blir nog inte förrän i början på mars då jag ska bli moster igen :)
Men det är ju inte så långt dit, bara 1,5 månad - innan dess kanske man kan hinna med ytterligare ett besök från karlstad, kanske från en viss fröken L...?!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: