Hakuna Matata

2008-01-28
11:47:03

1,5 av 3 /S
Jag har börjat plugga lite, jag har lämnat in min cykel och jag har kollat klipptid.

Plugget går ganska fort då boken vi ska läsa tills imorgon är en bok som ingick i min första PA-kurs så där med har jag redan strukit under det viktigaste så det räcker med att skumma igenom boken.
Nu har jag precis varit iväg och lämnat in min cykel, stället verkade lite halvskumt så vi får väl se om cykeln kommer därifrån i bättre eller sämre skick än vad jag lämnade den i. Det skulle i alla fall inte bli så dyrt, bara 150 kr, jag hade nog förväntat mig minst det dubbla, så det var ju i alla fall en positiv överraskning!

När jag ändå var där borta i krokarna så passade jag på att springa in på frisörsalongen som ligger mittemot och kollade om det fanns någon ledig klipptid, men tyvärr var det bokat hela förmiddagen, och eftersom de bara har studentrabatt fram till klockan 14 så får håret vänta till i helgen eller nästa vecka när jag har tid igen.

Därmed så har jag klarat av ungefär 1,5 av de tre inplanerade projekten idag!
Jag hade även tänkt ge mig ut på dagens powerwalk, men efter att ha gått den lilla korta biten från centrum och hem så insåg jag att det är rätt så meningslöst då det är så halt så man varken kan eller vågar gå i någon direkt powerfart. Jag får nog komma på någon annan lösning för konditionsträningen - kanske man ska införskaffa ett hopprep för sådana här dagar eller om det exempelvis är storm, eller ösregn. Har de sådant på typ apoteket kanske, för jag har ingen större lust att bege mig in till stan den kommande veckan...?

Någon som listat ut dagens kluring än? Jag lyckades faktiskt, dock krävdes det lite hjälp utifrån annars hade jag aldrig klarat av den! L ser verkligen till att man får gåm igenom hela kändisskaran för att man ska kunna lista ut vem det är.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: