Hakuna Matata

2008-02-14
15:38:20

My darling... /S
Haft en såååå jobbig dag idag med gruppen där det diskuterats i en evighet där det varit tårar och upprörda känslor (dock ej från min sida) och allmänt kaos... det gjorde att jag uppskattade lappen och chokladhjärtanen på köksbordet ännu mer som min älskling lämnat  innan han åkte till skolan :)

Som sagt i all fall har det varit en helvetisk dag men jag blev glad då två av de i gruppen berättade att de tyckte att jag verkligen har börjat ta för mig i gruppen och de tyckte det var roligt. Jag blev jätteglad då jag verkligen har försökt att delta i alla diskussioner, och även om andra kanske fortfarande upplever mig som en tyst person så känner jag själv att jag har förbättrat mig - ännu roligare blev det ju då att höra att andra märkt av det också!

Nu ska jag pusta ut lite framför TVn - borde väl egentligen försöka ta till vara på solen ute men jag är verkligen helt slut efter den här dagen, vår handledare kom in och såg nästan lite chockad ut och påpekade ett flertal gånger om att vi borde ta lite luft eller åtminstone ta en paus, så vi kände oss inte bara trötta utan tydligen såg gruppen rätt sliten ut också...

Då känns tanken på att vi har tvättid kl 17 ännu mindre lockande! Som tur är har jag ju älsklingens present att trösta mig med... :)

image958

He´s the best - and even better is.... his mine!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: