Hakuna Matata

2008-02-01
18:48:55

Mätt .... /S
...och belåten!
Blev som tidigare nämnt wokat idag, var riktigt gott då det var ett tag sedan vi gjorde det senast. Det blev ganska mycket wokat under en period så man tröttnade lite på det tror jag.
Det har även handlats gott till ikväll, yoghurtglass, chips till T och choklad till mig, vi får väl se vad det blir ikväll och vad som sparas till morgondagen.

Just nu sitter jag och tittar på Singing Bee för första gången - det verkar inte superbra direkt men i brist på annat så... T är duktig och sittar och programmerar - tänk om en annan kunde finna motivationen till att sitta med plugg en fredag kväll! Själv ska jag försöka sätta mig under söndagen. jag har egentligen inget ansträngande plugg då jag bara ska skriva ner mina tankar inför den portfolio som ska skrivas under maj månad - men av någon anledning så är det ibland jobbigare att sätta sig med plugg som tar 5 -10 minuter, det är sådant plugg som man gärner skjuter upp. Men å andra sidan är det ganska viktigt att faktiskt ta sig de där minutrarna och skriver ner lite för hur sjutton ska man annars kunna komma på något att skriva om det plugg vi gör nu, i maj månad?!

Idag blir det nog TV hela kvällen, först På Spåret och sedan vet jag inte om vi kanske plockar fram någon gammal film, verkade nämligen vara rätt fattigt med filmer på TV idag...
Är det någon som har något filmtips till imorgon? Sett någon bra film på sistone?

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: