Hakuna Matata

2008-02-23
13:40:05

Länktips och recept! /S
Jag tänkte att jag ska vara snäll och vidarebefodra två länktips som jag fick av min kära syster yster igår när jag var på jakt efter nya goda recept!

www.matklubben.se

och

http://www.recept.se/

Båda sidorna kräver att man är medlem för att man ska få tillgång till recepten men medlemskapet är gratis så det har ju ingen större betydelse!
Själv har jag bara hunnit spana in matklubben än och jag tycker det verkar vara en superbra sida både för vardagsmat och mer festliga recept!! Finns både enkla och mer avancerade recept så jag rekommenderar ALLA att spana in sidan!

Tänkte dela med mig av det recpet som jag hittade och provade igår!


Indonesisk kycklinggratäng

Ingredienser

1 grillad kyckling (jag stekte två kycklingfiléer istället)
1 stor röd paprika
2 dl mellangrädde (eller matlagningsgrädde)
1 krossad vitlöksklyfta
1-2 tsk curry
1 tsk sambal oelek
1 dl mango chutney

Gör så här

Sätt ugnen på 225 grader. Dela kycklingen i bitar. Kärna ur och strimla paprikan. Lägg kycklingbitarna och paprikan i en ugnssäker form.
Vispa grädden till ett löst skum. Rör i vitlök, curry, sambal oelek och mangochutney. Häll i grädden över kycklingen. Grädda i ca 20 minuter tills rätten fått fin färg. Servera med pasta eller ris och grönsallad.

Tycker det blev riktigt gott - och som sagt så är det ju alltid gott med lite nya recept då man oftast har ett fåtal som man kör om och om igen!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: