Hakuna Matata

2008-02-13
22:20:13

Klass 9a /S
Nu har jag precis sett dokumentären Klass 9A och jag känner lite lätt panik över mitt yrkesval... jag kände en viss panik över det ansvar man faktiskt har som lärare redan innan men nu har den växt ännu mer. Man vill så gärna vara en bra lärare men samtidigt så finns den där rädslan över att man ska misslyckas!

Vare sig man är blivande lärare eller ej så tycker jag verkligen att dokumentären är sevärd, för er liksom mig missade den när den gick på TV så finns den att se på SVTs hemsida.
Dokumentären handlar om att man på en termin ska göra klass 9A till en av de bästa klasserna i landet. Skolan är dock en av de sämsta i landet och eleverna är svaga i de flesta ämnena och man har därför tagit en några av landets bästa lärare och bytt lärarna i klassens alla ämnen.
Tror serien är i 12 delar, och som sagt så är den faktiskt intressant även för icke lärarstuderande!

Nu ska jag snart nanna, imorgon är det Alla hjärtans dag och jag ska spendera min dag på universitetet då vi har grupparbete, därefter är det städning och tvättning som gäller - mindre rolig dag helt enkelt! Men det är ju torsdag imorgon så helgen är snart här... får förvisso besök men det lär inte bli några tidiga morgnar, risken är i istället större för mycket sena nätter och uppvaknande när det närmar sig eftermiddag, så pass väl känner jag D i alla fall!

Hoppas ni får en trevlig dag imorgon med den ni älskar eller i goda vänners sällskap!

Hörs imorgon, natti natt!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: