Hakuna Matata

2008-02-21
19:31:41

I´m free... /S
Jag är så överlycklig över att jag är ledig imorgon, känner verkligen att jag är trött denna veckan! Tobias m¨åste förmodligen arbeta på sin grupps projekt hela helgen vilket innebär att jag får roa mig på egen hand så jag tror jag ska försöka ta tagi i läsandet av boken jag lånade. Har inte orkat börja i den ännu men nu har jag ju tre lediga dagar framför mig så...!
Det känns riktigt skumt att vi snart är inne i mars månad och att det är så länge sen jag var hemma i Karlstad - det är nog första gången det dröjt så länge mellan gångerna , men det är också första gången jag inte har haft någon riktig hemlängtan. Vet inte om det beror på att jag har haft fullt upp med skolan eller att jag verkligen känner mig hemma i den nya lägenheten med Tobias. Men nu börjar hemlängtan att komma krypandes så jag hoppas lilla bebisen vill komma ut i stora världen så jag kan åka hem på torsdag efter redovisningen eller på fredagen. Blir nog kanske fredagen eftersom biljetten på torsdagen kostade över 600kr men man kanske kan köpa den som sistaminuten...

Precis som L säger så börjar det väl bli dags för sommarjobbssökande. Jag känner mig dock rätt säker på att jag får jobb även i år på det stället jag jobbat de tre föregående somrarna men man får väl se till att söka något mer som reservjobb. Man borde kanske försöka att få ytterligare ett jobb då det andra bara varar under 4 veckor men samtidigt känner jag ett stort behov av att vara lite ledig denna sommaren då PA3 som jag ska läsa i höst tydligen ska vara riktigt tuff + att jag ska skriva mitt examensarbete då. Jag vet fortfarande inte vem jag ska skriva med, tjejen som jag tänkte fråga har halvt om halvt lovat bort sig till en annan. Men jag får väl ta ett steg i taget, och det första steget är att gå på onsdagens informationsmöte i nästa vecka!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: