Hakuna Matata

2008-02-01
14:42:05

Helgen är här! /S
Stackars L! Mitt liv känns inte lika tungt, hade dock en redovisning idag som kändes lite trist.
Redovisningen gick jättebra och vi var i stort sett den enda gruppen som verkligen hade fått med alla delar av uppgiftens mål. Men av någon anledning så blev vi lite attackerade av en annan grupp gällande vår grupps överenskommelse om ledighet, att man får vara ledig utan att behöva kompensera den ledigheten, undantag gäller självklart om man har mycket att göra i gruppen. Vi i vår grupp har diskuterat den regeln jättemycket och tycker att den är bra men det kunde inte den andra gruppen acceptera riktigt så de hackade som fasen på oss. riktigt trist när det är första redovisningen och andra gången man träffar sina klasskamrater!
Sedan hoppade samma personer på oss igen då en i vår grupp sa att hon tyckte att de två veckornas arbete handlar mycket om konflikthantering då vi genom kontraktet arbetat för att förebygga det. Den andra gruppen sa då - vår grupp har i alla fall jättekul och vi har bara koncentrerat oss på det positiva och har itne bråkat en enda gång, vad synd att er grupp inte är så bra! Kanske inte låter så farligt men det var sättet hon sa det på... i alla fall var inte stämningen den bästa så det kändes väl sådär...
Men själva arbetet och redovisningen gick i alla fall bra och det bekräftades av båda lärarna så det kändes skönt att veta att man varit inne på rätt spår.

I helgen ska vi bara ta det lugnt, förmodligen blir det en resa till Tornby imorgon, kolla på lite allt möjligt, bland annat en cykel till T och jag ska kolla på skor.
T kom hem vid 4 imorse så ikväll blir det en lugn kväll, wokat till mat och sedan får vi väl se vad det blir för gott till efterrätt :)
Innan kvällen ska jag dock ge mig ut på en powerwalk. Motivationen har dock dalat lite då min nya våg visar att jag gått UPP i vikt och att fettprocenten ÖKAT?!! Förstår dock inte hur det är möjligt då jag inte rörde på mig något alls i stort sett förut och nu gör jag någon form av övning 6dagar/veckan, och jag har inte ätit mer eller mindre än tidigare och godis har jag minskat på...
Men jag ska försöka bortse ifrån vågen, kan ju faktiskt visa fel, istället ska jag fortsätta som vanligt och fokusera på vad måttbandet visar och hur jag mår... men som sagt, kanske inte de resultat man vill se!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: