Hakuna Matata

2008-02-06
09:54:34

Guten morgen! /S
Halloj allihop!
Idag är lilla Candy här igen, måste tyvärr säga att han och jag inte är bästa polare då han gnäller och kräver rätt mycket uppmärksamhet... är lite bortskämd. Men han ska ju bara vara här över dagen så...

Idag är det plugg som gäller men innan dess ska Candy ut på en promenad och kl 11 ska jag till frissan och toppa håret och eventuellt klippa upp det ltie. jag har i alla fall bestämt mig för att spara ut det igen - men jag är ändå glad att jag vågade kapa det förra gången, nu vet jag att det växer ut så pass snabbt och att jag faktiskt passar i det.

Idag är en skön dag då jag inte har överdrivet mycket plugg att ta tag i, ska bara läsa 30 sidor och sammanfatta de. Eftersom jag därmed borde ha en stund över så tänkte jag ge mig på projektet att baka min allra första brödlimpa. jag har bakat bröd förr men aldrig en limpa! Nu när jag kört igång med träningen så får man väl försöka käka lite nyttigare bröd. Tänkte testa att baka morotsbröd... me som sagt det beror på hur mycket tid jag får över!

Nu ska jag käka lite frukost!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: