Hakuna Matata

2008-02-27
18:56:38

Examensbuddy och Linus! /S
Nu är jag hemma igen! Infomötet varade bara i 75 minuter sedan fanns de tillgänliga för frågor. Jag är så glad då jag träffade en gammal kurskamrat som läst i Norrköping under detta läsår men som tydligen ska läsa PA3 till våren här i Linkan trots att hon har en specialisering kvar att läsa. Och det bästa av allt är att hon letade någon att skriva examensarbete med och hon hade en färdig idé!!!
Så nu ska M och jag göra en läromedelsanalys med inriktning på matte år f-6 som examensarbete och undersöka vad det är som gör att eleverna ofta tröttnat desto högre upp i årskurserna de kommer. Vi kollade idén med en av handledarna på plats som sa att det lät som en bra idé och hon trodde även att det fanns mycket skrivet om ämnet - TOPPEN!!
Jag kan säga att en stor sten föll från mitt bröst nu under kvällen - det som är så roligt är att jag funderade på att fråga henne om vi skulle skriva exarbetet tillsammans när vi läste ihop men sedan valde ju hon att läsa ännu en inriktning så jag trodde inte att vi skulle läsa PA samtidigt - men nu är det alltså ordnat :))

Väl hemma fick jag även veta att Joppe numera inte är en liten Joppe då han har fått det fina namnet Linus!
Så på fredag ska jag få träffa lilla Linus för första gången (hoppas jag om de inte har andra planer)!

Nu ska jag förbereda mig inför redovisningen lite till och sedan blir det käk och Roomservice innan det blir resepackning och mer redovisningsförberedelse - och allt det kommer gå sååååå mycket bättre nu när jag slipper oroa mig för examensarbetet :D

Kommentar:
#1: Sabine

vilken härlig blogg du har :)

2008-02-27 @ 21:29:08
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: