Hakuna Matata

2008-02-12
17:20:20

Böcker... /S

Glömde ju tala om att jag lånat en bok på bibblan förut! Det är väldigt sällan jag är inne på det minimala biblioteket som ligger i min stadsdel, men det är ändå bäldigt skönt att det faktiskt finns ett....!

Hittade inte så jättemånga böcker som lockade mig men jag tog med en hem som stod som boktips;

Den stängda boken - Jette A. Kaarsbøl
Året är 1875 och i Köpenhamn förbereder tjugoettåriga Frederikke sitt bröllop. Fästmannen Christian är blivande präst och Frederikkes föräldrar är mycket nöjda över det goda partiet. Frederikke själv kan dock inte känna annat än avsmak inför sin blivande make.

Så möter Frederikke den karismatiske läkaren Frederik Faber och blir himlastormande förälskad. När han friar vet hennes lycka inga gränser. Hon slår upp sin förlovning med Christian, vilket givetvis gör stor skandal, och gifter sig med Frederik. Men i förälskelsens rus är det lätt att bli blind och Frederikke ser inte att Frederiks avsikter är helt andra än de hon trott. Dessutom bär han på en mycket förbjuden hemlighet ...

Den är på drygt 500 sidor så vi får väl se om man orkar ta sig igenom den samtidigt som man läser kursen, annars får man väl i alla fall börja i den och se om den är värd att läsa under nästa ledighet!

Om det är någon som har något bra boktips så är de mycket välkomna! Gärna någon lättläst som man kommer in i snabbt och som inte är för lång då jag som sagt har en del kurslitteratur som måste läsas också :p
Jag föredrar romaner men läser även annat ---> så har ni tips så kan ni väl dela med er :)


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: