Hakuna Matata

2008-12-03
14:16:02

Puh! /S

Nu har vi avslutat arbetet för dagen, eller åtminstone vårt gemensamma arbete som varit att skriva idag. Till i eftermiddag så har vi delat upp lite mer litteratur mellan oss att läsa på varsitt håll tills imorgon.
Sammanställningen av litteraturen tog tid men jag tror som sagt att det kommer vara guldvärt imorgon när vi ska börja skriva litteraturdelen på allvar. Vi fick ihop sammanlagt 19 sidor på litteraturdelen som vi alltså ska gå igenom imorgon och försöka dela in under rubriker och få i en flytande text + eventuellt skriva till lite mer som vi hittar under dagens läsning. Det känns som en lättnad att se att man börjar komma upp i lite sidantal... jag vet att det inte är det som är viktigt men nu KÄNNS det i alla fall som att vi kommit halvvägs igenom arbetet.

Idag fick vi en förhandstitt på H&Ms nya avdelning heminredning i form av en katalog. Jag bläddrade igenom den lite snabbt men jag tyckte inte att det var så roligt, var mest handukar och lite kuddar. jag hade nog hoppats mpå ljuslyktor och lite sådant också, men det kanske kommet....

Nu ska jag äta lite mellanmål då min mage kurrar, och sen ska jag gå en promenix då vädret verkar vara helt okej idag, under förmiddagen kunde man till och med skymta blå himmel på sina håll.

Jag hoppas ni har haft en lika produktiv dag som oss :)


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: