Hakuna Matata

2008-12-14
15:19:20

Min lediga dag /S

Ja idag är jag ju faktiskt ledig men det har varit lite trist då T är iväg och pluggar. Det jag gjort för att roa mig är att köra mitt miniträningspass, lägga in den rena tvätten i skåpen, samt ta disken.
Ännu en sak jag gjort är att locka håret.... så nu går jag runt här hemma med mitt lockade hår i mina mjukisbrallor och fleecetröja, ha ha ha, det ser nog lite roligt ut. Jag är dock rätt usel på att locka håret så när jag är hemma ensam och är riktigt rastlös så brukar jag träna ibland och det går faktiskt bättre och bättre. Idag blev det nästan helt bra så jag funderar på att ta med mig locktången hem och göra ett försök med den när man faktiskt ska visa sig bland folk.

Igår var det myspys, T gjorde en jättegod lasagne, det var väl inget speciellt med receptet men den blev väldigt god och det var länge sen jag åt det trots att det är en av mina favoriträtter. Därefter blev det mys vid TVn, vi tittade på den första Harry Potter-filmen, det var lite mysigt då det var längesen man såg den nu. VI gottade oss faktiskt med lite godis, T med vanligt godis och jag med naturgodis.
Jag ska ju erkänna och säga att jag inte bara köpte naturella nötter, det åkte med en hel del cashewnötter doppade i yoghurt men jag kan inte påstå att jag har särskilt dåligt samvete över det då jag nu känner att jag i stort sett är kvitt mitt "beroende" av choklad vilket var målet hela tiden. Jag känner verkligen en stor skillnad i mitt sötsug nu jämfört med hur jag kände för en månad sedan. Jag har aldrig trott på eviga förbud men däremot att ha gränser och det har jag nått nu genom att bara äta något på helgen och se till att begränsa mängden även om det är under helgen.

Jag vet att jag sa att jag skulle sluta mitt godisförbud den 18:e men jag kommer sluta det idag då jag känner att jag som sagt har nått mitt mål. Så grattis till lilla mig som lyckats ta mig igenom mitt lilla projekt :D

Nu ska jag äta middag som består av Ts goda lasagne från igår! Ikväll blir det nog den andra Harry Potter-filmen om jag känner T rätt, och jag ska väl erkänna att jag faktiskt också vill se den, speciellt med tanke på vad lite det fanns att se på TVn. Imorgon blir det mer ex-arbete och vi går in på vår sista arbetsvecka... jag har redan börjat gå ner i varv inför jullovet tack vare att det faktiskt är så nära och att vi trots allt ligger bra till i arbetet!


Men nu är det som sagt middag som gäller!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: