Hakuna Matata

2008-12-13
23:59:46

Att möta en sex-freak /L

Jag kommer nu endast skriva sanningen. Jag lovar.

Följande hände en NÄRA bekant, jag skriver inte vem men förmodligen kommer Sandra förstå vem. Det är huvudsaken.

I alla fall var det dags för en dejt igen igår. Denna kvinna har haft en väldig otur i kärlek och hoppades nu på att detta var the one. De hade fått kontakt via en internet-sajt och hade med andra ord aldrig mötts. Igår skulle bli första gången. Jag hade sagt att "tänk på att han kanske är nervös och döm honom inte för fort" Hon blev sen och han var snäll och väntade i bilen så länge. Han kommer hur som helst upp och hon känner neeej på en gång. Not love at first sight om vi säger så. Men man ska inte döma efter utseendet! De bestämmer sig för att åka till stan och kolla på årets eldkonst. Väl där får hon boktstavligen springa efter honom och han var minst sagt högljudd när han beklagade sig över att det hela aldrig började. Så de for hem till henne igen. Hon sa då att de kanske skulle äta något men han hade tagit sig en burgare medan han väntade. Okej... tänkte hon. Jaja, men hon ville ändå ha hungrig som hon va! Han var ingen gentelman heller men hon tänkte aja det är år 2008! Mina ord ekade förmodligen i hennes huvud. När de går upp för trappen trillar han, påstår att han inte kommer ihåg att lyfta benen när han ska gå... De kliver in och då ringer jag. Det var akutsamtalet, det där som man får på blind-date uti fall att man vill där ifrån. Men hon sa att det var okej. Ack så fel hon hade.

Hon sätter sig för att äta sin burgare och han ursäktar sig och går in på toan. Nu börjar det...

Han frågar om det är okej om han lånar badkaret lite för "det ser så mysigt ut". Okej... svarar hon. Han ber henne komma in och göra honom sällskap och hon går in för att se att där ligger han näck i karet och myser. Hon sätter sig på golvet, fast besluten att inte se hela "paketet". Där ligger han i hennes badkar - en främmande karl.


Det slutar inte där. Hon går in för att se på tv:n medan han ligger där. Då hör hon hur han börjar tillfredsställa sig själv. LALALA - hon låtsas inte märka något. Efter en stund kommer han ut till henne iförd endast en vit t-shirt och ingenting nedåt! Han sätter sig på soffan och hon ber honom att åtminstonde ha en handduk under. Oja! Svarar han. Där sitter hon tillsammans med en främmande naken karl. Han satt inte endast där - han hade även b*nge. Men hon låtsades inte som någonting. Till slut somnade han - och hon (fast hon gick till ett annat rum). Klockan 8 vaknade hon av att han gjorde sig kaffe och åkte. Sen har hon inte hört något mer. Tack gode gud.

Ps. Vä hemma hos henne drack de vin och han kunde inte köra hem, han bor några mil bort. Ds


Kommentar:
#1: Sandra

Hahaha! Stackare... men hur kunde hon låta honom stanna över natten, han verkar ju inte helt frisk!

2008-12-14 @ 00:03:33
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: