Hakuna Matata

2008-04-29
15:31:41

Vackert men... /S
...blåsigt!
Solen skiner, himlen är blå och det är varmt - helt perfekt hade det varit om det inte varit för den lilla detalj att det blåser som attan ute! Vi gjorde ett tappert försök att luncha ute men då den ena tjejens soppa blåste av skeden och istället hamnade över hennes arm, och då man fick dra håret från ansiktet för 3511e gången så gav vi upp och gick in.
Ja arbetet idag är ju ett kapitel för sig - vi blev äntligen helt klara med dockorna och skulle börja repetera bara för att upptäcka alla brister! Det i sin tur ledde till vilda diskussioner. När klockan var 14.15 hade min energi helt tagit slut och jag gav förslaget att vi fortsätter imorgon, något som alla nappade på. Vi hade egentligen tänkt jobba över idag för att kunna vara helt lediga imorgon förmiddag men det fanns verkligen ingen energi kvar och sen var humöret inte direkt på topp efter diskussionerna.
Så nu sitter jag här utslagen hemma i soffan, jag orkade inte ens handla på vägen hem så T får klara sig utan wokat idag som jag hade tänkt från början.

Imorgon bär det i alla fall av mot Karlstad efter lunch, ska bli så himla skönt. Himla otur att J åkt på magsjukan - kommer nog hålla mig undan till på fredag kväll för att försäkra mig om att det är riskfritt, jag har verkligen INTE tid med att bli magsjuk nu när vi är mitt börjar närma oss slutspurten på kursen!
Istället får jag hitta på något annat under torsdagen och fredagen men det ska nog gå finfint med syskonbarn, Ts sommarstuga, vovven och familjen.

Nu ska jag nog ta en liten powernap innan jag slocknar totalt...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: