Hakuna Matata

2008-04-09
20:50:23

Underbar dusch, pinsamt N, presenttips! /S
Nu har jag precis tagit en underbart skön dusch - nästan lika skönt som ett bad :)
Så nu är den djungel som frodas på mina ben skövlats, mitt hår har fått sig en ordentlig inpackningskur, den skövlade huden har fått en ordentlig peeling, och mina fötter har fått en omgång även det. Så nu är det som en Sandra i en uppdaterad version!

Vill ni höra något pinsamt förresten... upptäckte precis att tangenten N saknar en liiiten bit av bokstaven vilket innebär att Ts anklagelser om att jag skulle vara en datanörd förmodligen är sann. Eller kanske är jag bara bloggnörd... i vilket fall som helst så är jag en nörd!

Jag tänkte komma med ett sista presenttips till min födelsedag för er som fortfarande inte inhandlat något eller som inte fått tag på det ni tänkt er och det är ett franskt manikyrset! Nu när jag var fräsch hela dag fick jag sån lust att även måla mina naglar och då är det finast med en fransk manikyr, vilket jag i dagens läge inte har i min ägo!

Sedan är det ju så att ju närmare min födelsedag vi kommer, ju närmare Ls födelsedag kommer vi så nu önskas en önskelista ifrån dig L, ganska så omgående då antalet lediga dagar att inhandla en present inte är allt för många :)

Idag är det fotboll/hockeykväll här i hemmet vilket för min del innebär bokläsning, så det ska jag ägna återstående delarna av kvällen åt innan jag tar min sista bloggrunda innan läggdags :)
Ha en skön kväll!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: