Hakuna Matata

2008-04-27
17:29:47

Slappisar... /S

... det är vad jag och T har varit denna helgen då vi mest suttit och ugglat vid varsin dator eller vid TVn. Men sådana helger är också sköna att ha ibland. Just nu ser vi båda fram emot onsdag och hemresa, T blev extra sugen då han pratade med sina föräldrar i förmiddags som berättade att de äntligen har hittat den andrabil de letat efter ett tag. Tobias ser det det mer som sin bil då han antar att hans föräldrar är lediga samtidigt i sommar så att han kan åka runt i den andra bilen själv för att kunna ta sig ut i deras sommarstuga på eftermiddagarna efter jobbet... hur det blir med den saken återstår väl att se men att de skaffar sig en bil till kommer ju i alla fall att underlätta för honom i sommar i viss utsträckning.

Nu har vi precis varit på en promenad och det var riktigt varmt! Man förväntar sig av någon dum anledning att det ska bli kallt bara för att solen inte är framme, men innerst inne så vet jag ju att så inte är fallet. Skönt och lite smått svettigt!

Ser inte fram emot morgondagen och det arbete den bär med sig... men nu är det bara 2,5 dag sen drar vi mot Karlstad och 4,5 dagars ledighet :))


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: