Hakuna Matata

2008-04-08
20:23:25

Sådär... /S
Då var maten lagad, uppäten, och disken diskad!
Idag är faktiskt första gången sen jag kom tillbaka ifrån Karlstad som det varit dåligt väder, det har varit kallt hela dagen och nu under kvällen har det regnat.

Eftersom jag inte pluggat något under dagen, och det inte finns något av större intresse att se på TV förrän Klass 9a börjar, så ska jag sätta mig och plugga lite. Imorgon är det ju dags för det fiktiva utvecklingssamtal som jag ska hålla. Det ska förvisso bara vara i cirka 5 minuter men kan ju ändå vara bra att fundera lite på hur man ska lägga upp det.
Det jobbiga med att ha ett fiktivt utvecklingssamtal med en elev man själv hittat på (som en annan lärarstudent ska spela) är att man förväntar sig ett visst svar ifrån både eleven och föräldern - för det är ju som sagt jag som bestämt hur de ska vara. Men det betyder ju inte att jag vet vad "eleven" och "föräldern" kommer att svara på mina frågor...
Det känns i alla fall skönt att det här blir en kort vecka. Vi börjar klockan 9.30 imorgon och då vi delat upp oss så att vi bara är 4 st i vår redovisningsgrupp så lär vi väl vara klara strax innan lunch senast - så kort dag imorgon. Sen på torsdag ska vi som sagt bedöma alla samtal - lite jobbigt men jag då är det ju sista dagen på detta tema och denna vecka så det kan man väl stå ut med :)

Men nu är det som sagt dags för plugg...!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: