Hakuna Matata

2008-04-20
15:56:33

Lovely day! /S
Underbara söndag!
Idag har varit en riktig läsardag, har i stort sett läst hela dagen sedan kl 12.15 då vi tog med oss filten och gick ut och lade oss med varsin bok. Tyvärr var vår nyfunna favvoplats inte så lyckad idag då det var fotbollsmatch på G så vi fick leta upp ett annat ställe - funkade bra där med men det skyddade inte lika bra mot vind tyvärr. Efter en timma tröttnade T och ville gå hem, och själv ville jag inte ligga kvar själv så jag följde med och bytte ut filt och skön sol mot vår sköna soffa medan T var duktig och satte sig med sin programmering istället.

Eftersom vädret fortfarande är toppen ska jag försöka få med mig T på en promenad innan det är dags för middag som idag kommer bestå av våfflor :9
Det går framåt för mig tror jag, inte längre halsont och jag kraxar inte lika mycket, men jag har fortfarande slem i halsen och hostan består, men imorgon ska jag nog återgå till skolan om det nu inte skulle helt plötsligt vända igen, men det tror jag inte.

Sen ska jag nog köra en mindre städrunda innan jag hoppar in i duschen så att jag går in i nästa vecka någorlunda frisk och utan det dåliga samvetet över den uteblivna städningen som jag har tänkt ta tag i sedan förra helgen!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: