Hakuna Matata

2008-04-03
19:45:03

Lite irriterande dag på uni... /S
Hej!
Idag var det alltså grupparbete som gällde, det blev jobbigt inte på grund av det jag trodde utan på grund av att ingen verkade så intresserad av att faktiskt arbeta utan det tjattrades om precis allt annat i stort sett hela dagen.
Lite irriterande men så är det ibland...

Nästa irriterande grej var att jag idag äntligen hade tagit med pengar för att kunna köpa en bok av lärarförbundet som är på uni varje torsdag vid lunchtid, jag har tänkt köpa den där boken i ett halvår men har antingen inte varit på uni på torsdagar eller också så har jag glömt pengar. Idag var jag dock både där och hade pengar och gick dit med ett leende precis när de höll på att packa ihop. Jag fick dock gå därifrån utan bok då den enda hon hade kvar av var visningsexemplaret! Så nu gäller det att försöka komma ihåg pengarna nästa torsdag istället!

Just nu sitter jag och tittar lite på TV, älsklingen är iväg och träffar sina gamla kurskompisar så jag får underhålla mig på egen hand, men eftersom torsdagar är en av mina favvokvällar när det gäller TV-program så blir det inga större problem =0)

Imorgon slutar både jag och T tidigt så då ska vi ta en tur ner till stan - T kom hem igår helt desperat och less då han hade gått över hela stan utan att hitta en enda bra födelsedagspresent till mig. Så imorgon ska jag se om det är något jag glömt att jag vill ha annars får han helt enkelt överraska mig... eftersom jag inte önskar mig något så blir ju alla presenter mer än vad jag önskar mig - så man kan nästan inte misslyckas!

Åter till TVn!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: