Hakuna Matata

2008-04-22
18:56:52

Linda the dog whisperer /L

Dagen började med en tur till skogen. Där nybadade Diva och Bissi fick ligga i solen och samtidigt bli borstade. Så skönt. Åsa röjde runt som bara den och vi mötte även på salamandern Gert. Sen städade vi min lägenhet (hur skönt är inte det med hjälp från mami?). Jag är nog lite bortskämd.
Klockan 14 hämtade jag M och hennes bror P, vi spelade lite Wii och Monopol. Jag har också varit världens bästa dotter och gick hem till mamma och strök hennes tvätt medan hon sov. Det ni!

Nyss ringde jack rusell/kinesiska nakenhunden Sigges matte. Sigge är nämligen i behov av en dagmatte fram tills Juni. Så när ändå jag och Åsa är ute på promenix ska nu förmodligen Sigge hänga på. En timme om dagen medan matte jobbar. Jag ska ändå ut så varför inte få lite cash samtidigt för mödan? Vi ska träffas imorgon och se hur det går. Sigge har nämligen också för bara två veckor sedan blivit biten av en annan hund, men båda behöver ju träna på att träffa främmande hundar så detta kanske är ett utmärkt tillfälle. Jag funderar på om jag ska göra en Ceasar och binda Åsa så hon inte ser Sigge innan och låta dem helt plötsligt gå brevid varandra. Men det kanske bara går när den ena hunden är lugn? Ingen av dem är ju aggressiva men man vet ju aldrig. Vi får se hur vi gör.
Vilket är det bästa sättet för hundar att mötas för första gången? Vi kommer i alla fall vara på en neutral plan. Hur är det med en icke-kastrerad hanhund och en tik?



Lilla Sigge

Kommentarer:
#1: morsansa

TACK min underbara dotter....

2008-04-22 @ 19:12:30
#2: S

Va kul! Såg faktiskt den annonsen och tänkte på dig men trodde inte du hade tid... Hoppas det går bra vid mötet. Det bästa är väl att helt enkelt försöka få dem så lugna som möjligt innan de träffas. Ibland går det faktiskt bättre om de träffas lösa också men det kan ju kännas lite läskigt kanske

2008-04-22 @ 19:15:28
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: