Hakuna Matata

2008-04-14
22:47:25

john Blund är här... /S
Då har han anlänt, mina ögonlock börjar kännas onödigt tunga så nu är det dags att göra sig redo för att nanna.
Idag har jag inte gjort mycket, efter en dag på uni har jag kollat runt lite efter en bra sida för kaloriräkning och efter en stunds letande så hittade jag en. Jag tänker dock inte bli ett kalorifreak som blir besatt av antalet kalorier jag stoppar i mig varje dag, men då jag i dagens läge inte har någon koll på hur mycket kalorier jag stoppar i mig och hur mycket jag förbrukar så kan det vara kul att veta - för alla vet ju att för att gå ner i vikt så gäller det att förbruka mer energi än vad man stoppar i sig - så nu ska jag försöka få en överblick.
Sedan tog jag och älsklingen en liten promenad förut i solen, var helt underbart skönt och trots att det var lite kyligt i luften efter allt regn idag så fick man verkliga vårkänslor när man gick i solnedgången under en klarblå himmel...!

Imorgon är det grupparbete som står på schemat, blir nog tufft som vanligt när man precis ska sparka igång ett nytt tema! Sen hoppas vi på att slippa regn under eftermiddagen imorgon så att jag och T kan ge oss ut på vår första gemensamma joggingrunda - tror faktiskt det är vår första joggingrunda NÅGONSIN tillsammans under våra 6 år tillsammans så det kanske är på tiden :)

Sov gott mina vänner!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: