Hakuna Matata

2008-04-29
13:37:47

Jag är bäst /L
... så känner jag nu. Jag lyckades få VG på båda mina arbeten i förra delkursen. Jag känner mig så jäkla stolt. Min analys av Mamman och bebin samt genustolkning på Harry Potter tyckte jag själv var extremt flummiga men jag fick fina kommentarer där läraren skrev att hon njöt av läsningen! Det ni! Så nu fick jag upp min studielust en aning vill jag lova. Nu bröt jag mot jantelagen men det måste man få göra!

Igår var jag, mamma och fadderbarnet M ute i skogen och fikade. Alla hundar inklusive Sigge-mannen var med. Det var första dagen i mitt dagmattejobb och det gick jättebra! Han har dubbelt så mycket energi som Åsa och är dubbelt så stark så det är en aning jobb. Åsa tyckte det var underbart med en polare som hon kunde få vara sig själv med. Bissi och Diva är ju väldigt klena så Åsa brukar inte få vara med och leka, men igår var den fullt ös! De sprang lösa och en stund försvann Åsa. Sen kom hon tillbaka och HÄMTADE Sigge och då försvann båda! Det var lite oroligt en kort stund men de kom jäkligt trötta tillbaka med fästningar på sig. De sprang förmodligen en bra bit bort. Så igår efter vår stund ute (3 timmar) så kom jag hem till en mindre trevlig överraskning. J har åkt på magsjukan och det syndes om vi säger så. Jag skrubbade rent toan (medan jag höll andan) och sprang i panik till tvättstugan för att försöka få bort alla bakterier/baciller som finns. Självklart skrubba jag alla handtag rena också. Jag vill absolut inte bli sjuk, allra minst i magsjukan. Förkylningar kan jag ta men när det kommer till detta då får jag panik. J mår bra idag och har inte gjort någonting annat än sovit så det verkar bra nu.

Idag var det skoltajm också. Vi var en stund i skogen och lekte (ja, det här är universitetsnivå =P). Jag har även varit ute med Sigge på en promenad och gjort mig förtjänt av lönen. Snart är det dags för Åsa att gå ut.image1065

Nu ses vi snart Sandy!

Kram Linda

PS. Låg i sängen igår helt utmattad av dagen när det kliade till i nacken precis som om något kröp på mig. Jag fick tag i något med fingrarna och upptäckte att det var en fästing! Jäkla äckligt vill jag lova!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: