Hakuna Matata

2008-04-22
19:34:04

Hej! /S
Det blev inte så mycket tid i solen idag som tänkt då jag tyckte det blåste ganska kallt när jag gick och mötte Tobias. Men då vi satt ute och jobbade i en timma idag så har man ju i alla fall varit ute en del.

Annars har jag inte gjort något alls. vi har gått och muttrat lite över vårt knäppa kylskåp då Tobias upptäckte att burken med turkisk yoghurt hade frusit - mindre kul när man är mitt i matlagningen. Så nu hoppas vi att de hör av sig imorgon angående den felanmälan jag gjorde igår.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och därefter blir det TV med Ugly Betty och Desperate Housewives eller om jag ska börja läsa min nya bok. Imorgon är det tvättstuga som gäller, tyvärr är det mitt på dagen så man får väl hålla sig här hemma. Vi har egentligen en föreläsning men jag tänker faktiskt strunta i den då det dels inte är obligatoriskt och dels inte ett ämne som intresserar mig... Istället ska jag försöka skriva på min portfolio.. är lite svårt att fatta med det är ju faktiskt inte mer än en månad och någon vecka som det är jag har planerat att vara färdig med den så jag kan bege mig till karlstad för sommarlov.
Ser fram emot sommaren.. speciellt ska det bli kul och komma hem och kunna ringa dig L ha någon buddy att hänga med om kvällarna!

Nu är det duschen som gäller...!!

Kommentar:
#1: Linda

Om jag nu inte spenderar sommaren i norge vill säga =/

2008-04-22 @ 20:37:11
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: