Hakuna Matata

2008-04-24
21:35:42

Halloj /S
Fy vad jag ångrar den där pizzan och det godis vi köpte... jag har de senaste två veckorna verkligen försökt hålla igen vilket visat resultat i rätt riktning på vågen och sen då att käka skit idag. Jag får väl stryka en av mina unna-mig-dagar i helgen istället :op

Jag funderar även på att eventuellt ge mig ut på en joggingtur imorgon eftermiddag, har inte bestämt mig än då jag funderar på att det kanske är liiiite för tidigt då jag ännu hostar men det är ju så lite att det kanske inte spelar någon roll... är det någon som har lite koll på sånt, ska man vara helt frisk innan man kör igång med jogging?
Både jag och T blev i alla fall supersugna på en joggingtur efter att vi såg något på MTv där det var några som joggade. Precis som T sa så är ju vädret helt perfekt nu i alla fall!

Imorgon kommer äntligen studiebidraget!! Mycket efterlängtat även om i stort sett hela bidraget kommer att gå till räkningar så är det ändå skönt att få betala de där räkningarna. Jag har även ringt familjen C för att göra upp tid om barnpassning i helgen, något de nappade på men det skulle höra av sig imorgon för att bestämma om det blir lördag eller söndag. Nu när jag fixat Ls present så måste jag ju inte ner på stan för presentletande. Jag har visserligen fortfarande syrran kvar men den presenten tror jag får vänta tills jag kommer till karlstad och har lite mer koll på hur mycket jag har att röra mig med rent ekonomiskt den kommande månaden.

Det ska i alla fall bli oerhört skönt att åka hem till Karlstad på valborg trots nyheterna om sämre väder. Dels att få träffa Dick (vovven), träffa systersonen Linus som växer som det knakar, träffa systerdottern Leyah och se henne träffa T som hon helt plötsligt tyckte jättemycket om under deras besök här - hon som varit livrädd tidigare?! Sen att fira L och att själv bli firad, sen kanske jag och syster ska upp till Sunne under fredagen då det är marknad där så då kanske man kan hinna med att säga hej till mormor, mostrar och kusiner. Tobias försöker även få mig att följa med på en tur i hans nya båt - lite sjörädd som jag är så har jag ännu inte avlagt något löfte - jag vill nog ha lite varmare vatten första IFALL man skulle plumsa i - men vi får se. Sen hoppas jag på en grillpremiär efter att man dreglat av doften av grillat här soliga eftermiddagar!

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund innan The Office börjar på 9an.

See U tomorrow!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: