Hakuna Matata

2008-04-09
12:26:55

Back to reality! /S
Sådär... nu har man spenderat förmiddagen med att gå in i olika roller, bland annat som lärare, förälder och en elev med Downs syndrom - det var ju nämligen idag vi skulle ha våra fiktiva utvecklingssamtal. Mitt samtal gick ganska bra men jag lyckades inte helt att undvika mina två stora tics - att fukta mina läppar och att dra luggen bakom örat, men jag tror bara att jag gjorde det 1 gång var så det kan man väl kanske överleva, sen pratade jag nog lite onödigt tyst vilket kanske skulle kunna uppfattas som att jag inte är säker på det jag säger. För att då nämna något positivt så var jag väldigt lugn hela tiden och fokuserade mycket på eleven under samtalet.

Det har i alla fall varit en skön förmiddag då vi bara var halva gruppen då den andra halvan skulle genomföra sina samtal klockan 13. Imorgon blir det nog tuffare när det är dags att bedöma samtalen, och framför allt att själv bli bedömd!

Jag är dock på utomordentligt bra humör trots det kalla och gråa vädret, kanske beror det på hur snabbt samtalen avklarades, eller att det imorgon är sista dagen på temat och på denna arbetsvecka då vi har fredagen ledig :)
Jag ska försöka att skriva lite på min portfolio(kursexamination) under eftermiddagen/kvällen men annars ska jag bara ta det lugnt idag. Ska gå iväg och köpa lite gott naturgodis och sedan läsa i min bok som jag lånat från bibblan men aldrig kommit igång med!

Så ha en bra dag!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: