Hakuna Matata

2007-09-02
15:39:04

Söndag igen. /S
Idag började dagen lite halvkasst. Vi vaknade sent och båda två var lite smågriniga helt utan anledning. Sen blåste det och regnade det och jag var för trött för att verkligen plugga seriöst.

Blev dock bättre nu senare under dagen! På bra humör igen fast forfarande lite trött. Nu har jag bestämt mig för att lämna tillbaka mina nya skor. Jag tycker fortfarande att de är jättesnygga men de är lite för dyra, lite för dåligt uppbyggda och lite för tunna. Så imorgon blir det en tripp till stan igen. Jag är Candy ledig och seminariet är mellan 8-10 så jag ska även försöka få tid för en klippning under dagen.

Nu har jag även köpt mina tågbiljetter så nu är det bestämt att jag kommer hem sent tors v. 37. Kommer nog vara väldigt trött då vi ska ut på en heldags exkursion med skolan och åka runt i Östergötland. Ska bli jättekul - men som sagt så kommer man nog vara ganska trött i slutet på dagen.

Igår var Tobias med sina kompisar så jag passade på att se nya Pirates of the Carribean- filmen. Tyckte dock inte att den var särskilt bra...

Ikväll börjar serien drömmarnas tid på kanal 9. Jag såg några delar av den när den gick på svt men missade många avsnitt då den gick sent och på helgen tror jag. Har dock för mig att jag tyckte att den var ganska bra. Den utspelar sig under 60-talet och det är en familj man får följa, det cirkulerar kring frågor som rasism, krig och feminism.

Hur var er lördagskväll?

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: