Hakuna Matata

2007-09-08
19:02:27

My new home! /S

Nu har vi precis varit iväg och tittat på nya lyan. Den var inte alls som jag hade tänkt mig men det var ändå bra. Det som jag blev lite besviken på var att det kändes så litet, då främst vardagsrummet. Men det är ju som Tobbe säger en helt annan grej när man får in sina egna saker.
Sen så var det inte så roligt då alla väggar var vitmålade - men det positiva är ju att det är ju inte särskilt dyrt att måla om ifall vi nu känner för det.

Det som var "värst" var badrummet. Det var en hemsk röd golvmatta och gulbeiga väggar... inte så kul och det är ju tyvärr inget man kan göra så mycket åt... Men i  stort så är jag ändå nöjd med lägenheten, och det känns bra att Tobias, som varit mest egativ av oss, blev positivt överraskad och faktiskt gillade lägenheten. Det är ju som Tobias pappa sa nyss i telefon att det viktigaste är ju ändå att vi får ett till rum...

Tobias har för övrigt lämnat mig ensam ikväll igen. Idag är jag dock nästan glad över det då han skulle på fotbollskväll med killkompisarna. Alternativet hade annars varit att han hade stannat hemma och tittat på matchen något som verkligen inte faller mig i smaken :p Själv slängde jag precis iväg ett sms till Joss så vi får se om hon nappar på mitt erbjudande om ett glas vin eller två..annars får jag väl roa mig själv :)

Hoppas du får en härlig helg i Göteborg, Linda!!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: