Hakuna Matata

2007-09-22
11:20:42

Lördag. /S
Idag hade jag tänkt vara barnvakt men så blev inte fallet. Gick upp vid 9 imorse och tog en dusch och mådde fin fint, men bara en kort stund senare var jag helt kallsvettig, ont i magen och yr... hoppades på att det skulle släppa men när jag mådde likadant efter fruktost så bestämde jag mig för att stanna hemma - vilket familjen inte hade några problem med, de sa bara att jag skulle krya på mig och ringa nästa gång det passar. Hoppas de inte tror jag var bakis eller något när jag ringer en lördagmorgon och säger att jag inte mår bra - hahaha! Ja bakis är jag i alla fall inte.

Jag och älsklingen hade en lugn kväll hemma igår, blev en varsin pizza lite godis och filmen Bourne Identity och Star Wars Episod 3. En riktigt skön kväll... kändes som om det var ett tag sedan jag och Tobias hade en helgkväll gemensamt - har ju varit nollning och annat som kommit emellan..

Idag blir det plugg för hela slanten, Tobias ska skriva en rapport och jag plugga inför tentan... Ikväll ska vi nog se Bourne Supremacy, tyckte nämligen första filmen var helt okej!

Ha en bra dag, och passa på att gå ut, vi har precis kommit in och det är riktigt varmt även om det är den där typiska höstkylan i luften :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: