Hakuna Matata

2007-09-10
18:47:42

Irritationsmoment nr 1! /S
Idag har jag haft två föreläsningar, en innan lunch och en efter. Jag måste säga att jag tycker föreläsningarna hittills har varit jättebra - till skillnad från föreläsningarna som vi hade under inriktningsåret så tycker jag faktiskt att föreläsningarna är ett stort stöd i läsningen.
Men för att referera till min rubrik så måste jag nämna två tjejer som är i klassen... Under båda föreläsningarna och då särskilt under den sista - och de tidigare föreläsningarna med för den delen - så ställer de en massa frågor under föreläsningarna.Självklart ska man få lov att ställa frågor om det är något som är oklart, men jag och mina kära kurskamrater har lite svårt för dem då de ställer säkert 50 frågor under en föreläsning och 90% av frågorna är på högstadienivå eller svar som de lätt kan få om de bara öppnade kurslitteraturen. Eller också är det inte frågor som egentligen är relevanta, eller också sitter de och fnittrar och skämtar med sina frågor. Det för min egen del gör att jag har svårt att få ett sammanhang på det som faktiskt är relevant och jag har svårt att koncentrera mig.... jag var dock inte ensam i min åsikt då halva klassen muttrade om dem under rasten vi hade...

Idag under lunchen träffade jag Joss, hon hade inte sett mitt mess så det var därför hon inte kom i helgen. Sen berättade hon att hon ska till Gran Canaria imorgon i en vecka...tror ni jag är avundsjuk eller?!! Jag har inte direkt längtat efter någon utlandsresa tidigare i år men efter den här kassa sommaren och den tidiga hösten så är jag verkligen avundsjuk!!

Imorgon har jag bara en föreläsning och sen ska jag ägna resten av dagen åt att plugga. Jag har lite svårt med min disciplin för tillfället men jag ska försöka ta mig igenom det vi gått igenom hittills i alla fall så jag inte hamnar efter.

Idag funderade jag på nya lägenheten och jag måste säga att desto mer jag tänker på den, desto bättre känns det så den var nog inte så hemsk trots allt...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: