Hakuna Matata

2007-09-23
14:18:19

God middag gott folk! /S

Hur har herrskapets dag varit hittills?

Idag var vi uppe vid halv tio och käkade frukost, mest för att Tobbe ville komma igång med sitt pluggande. Själv hade jag föredragit att få ligga kvar och bara mysa tillsammans, men eftersom han lämnade mig själv så gick även jag upp. Vi käkade lite frukost framför ett Friends-avsnitt innan vi gick ut på en liten promenad, det var faktiskt riktigt skönt ute.

Igår hade vi återigen en myskväll, började med lite mat, wokade grönsaker och kyckling och hällde sen över Keldas Thaissoppa och serverade det med äggnudlar. Var ganska gott men jag trodde nog att Thaisoppan skulle vara lite stark men den var tvärtom väldigt mild i smaken.

Sen blev det Svensson, Svensson på TVn och därefter såg vi de två senaste Bourne-filmerna. Tyckte 2an var helt okej men den sista var lite rörig. Under tiden vi såg på film så var det fjortisparty utanför och i grannens lägenhet och därmed en hel del ljud, speciellt då vi hade dörren öppen eftersom det var så varmt i lägenheten. Tyckte mig höra flaskor som krossades och samtal ringas till polisen men jag tror aldrig det dök upp någon polis i slutändan.

Idag har pluggandet gått mycket bättre, har bara pluggat i en timma men det är en timma mer än vad jag fick gjort på hela dagen igår! Jag har inga föreläsningar imorgon så då ska jag försöka plugga lite mer eller kanske läsa lite i förväg inför det nya momentet i kursen. Nu ska vi nämligen sluta läsa om geografi och historia och istället komma in på världsreligionerna. Jag tycker ju egentligen inte att religion är särskilt roligt att läsa, men ändå tycker jag att det är viktigt att man kan en del om andra religioner för att ha bättre förståelse för människor från andra kulturer. Jag har i alla fall läst texten som ska vara läst tills på tisdag, vilket vara skapelseberättelsen för kristendomen. Sorry alltså men jag har väldigt svårt att förstå att det finns människor som faktiskt tror på den berättelsen framför den vetenskapliga... Men som sagt genom att ha kunskap om den så kan jag kanske ändå förstå bättre hur andra människor tänker, även om jag själv aldrig kan tro på något sådant.


Något jag däremot skulle vilja testa är att få bli spådd i tarotkort eller liknande. Mina föräldrar och mina mostrar blev det för en väldig massa år sedan och den kvinnan hade sagt en massa saker som stämde. Visserligen var det saker som inte stämde också men ändå... visst vore det lite spännande att få höra om sin framtid även om det i slutändan visar sig att det inte var den rätta versionen. Eller?





Snart är det middagsdags, idag blir det något så lyxigt som falukorv och makaroner, hihihi. Men det kan också vara gott ibland :)

Ha en härlig dag, puss puss!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: