Hakuna Matata

2007-09-18
10:20:50

Another day with Candy. /S
Nu är Candy tillbaka hos mig igen efter att hans matte den senaste månaden varit sjukskriven. Känns bra, både med sällskapet men framför allt för de extra pengarna som jag får i samband med det. Den här månaden lär det ju bli rätt mycket som kommer gå till räkningarn eftersom vi får en dubbel hyra och flyttavgifter.

Igår ringde dock killen som var här och kollade på lägenheten. Han hade fått den och ville köpa lite grejer, så jag skulle få 700kr, vilket är lite mindre än vad jag gav, men samtidigt behöver jag pengarna mer än grejerna som inte skulle komma till användning. Sen ville han även flytta in sista veckan i oktober, alltså en vecka innan han tar över kontraktet och för det ska han betala en fjärdedel av hyran. Det blir ju inte jättemycket men det är i alla fall 600kr som jag slipper betala!

Igår bakade chocolate chip cookies, de blev okej men kanske inte jättegoda... Kan dock bero på att jag lät smöret stå framme ganska länge då jag var dum nog att påbörja bakandet samtidigt som maten vart färdig. Men men jag r ändå stolt över mig själv som faktiskt bakade något över huvudtaget...!

Idag ska jag satsa på pluggandet fram till halv 3 - 3 då Candy ska hem, därefter funderar jag på att åka ner till stan och leta jeans. Det är bara de allra nyaste jeansen som är hela de andra är så slitna att de börjat gå hål om det inte redan är hål. Så därför tycker jag att jag kan shoppa med rent samvete...!

Nu är det dags att börja plugga... Have a nice day my friends!

Ps. Idag fick jag den där kursboken som mamma hittade hemma, kostade 45 kr att skicka= 130 kr intjänade!! Ds.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: