Hakuna Matata

2007-10-08
21:41:09

Tjoho vad jag är bra! /S

Jag har faktiskt fått mer gjort idag än vad jag trodde! Jag och Tobias har bland annat städat ur hela den gamla lägenheten. Och vad gäller pluggandet så har jag visserligen inte läst alla morgondagens texter, men vet heller inte om det var meningen då samma texter behandlas på onsdag. I alla fall så har jag läst hälften av texterna och det var en del sidor.

Dagens härligaste vad dock att jag fått svar från en som vill ha mig som dagmatte!! Inget är ju spikat än men hon ville ses i alla fall och det lät bra i mailet. Minns dock inte vad det var för ras eller ålder på hunden men jag tror den var lite äldre då den hade lite problem med höfterna, och om jag inte minns helt fel så var det nog en blandras. Men det har ju inte jättestor betydelse då jag inte har några problem med i stort sett någon ras. Så nu kommer det förhoppningsvis bli lite klirr i kassan igen - något som verkligen behövs! Så nu känns allt toppen för tillfället - orkar inte ens oroa mig för tentan just i denna stund.
Jag vet fortfarande inte vad jag kommer få för ersättning men med tanke på att jag vill ha en egen hund så är ju det här mer ett nöje än ett arbete - och varje liten krona är ju mer än vad jag får in i dagsläget - det gäller ju att passa på medan schemat tillåter det.


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: