Hakuna Matata

2007-10-12
16:22:25

Last day /L
Idag var sista dagen på min praktik.
Typiskt då jag idag kände att jag kommit in i det lite mer. 1,5 vecka räcker inte för att komma in i en klass rutiner!
Jag hade min frågesport idag om lite allt möjligt, gjorde bort mig då en fråga hade fel svar tydligen... hehe... min handledare var snäll nog och påpekade detta efteråt så jag slapp stå till svar inför eleverna... men mitt tips är att inte lita på skolans GAMLA böcker. Shit vad pinsamt.
Jag har faktiskt lyckats göra bort mig med någonting varje dag. Därför anser jag att denna praktik varit min sämsta men min handledare var snäll under min bedömmning i alla fall och det enda jag fick på papper jag skulle ha varit bättre på var initiativtagandet. Å andra sidan vet jag att jag är bra på det men jag hade verkligen inte tid att varken planera eller genomföra något så det är min bortförklaring.
När jag sa hejdå till klassen fick jag ett kort som min handledare gjort där alla skrivit på men inte nog med det en elev reste sig också upp och tackade för klassen och de hade själva gjort ett kort.
Mitt hjärta värmde verkligen och känslig som jag är ville jag bara krama alla så hårt jag kunde!!! Jag kan ialla fall stolt säga att jag inte grät vilket jag brukar göra =P (Lite väl känsligt).

Idag skulle vi även hämta min nya frysbox men min underbara mor och bror hade kämpat den hit så den stod och vänta på mig när jag kom hem! Nu slapp jag det slitet! Tack så mycket!
Plus att min mormor varit snäll och gett mig sitt gamla vardagsrumsbord som jag älskar så nu har jag äntligen fått mig ett nytt!

Jag vet att jag skulle mala på mer men nu Örker jag inte....
Puss och kram
Linda

image800

Det är dretigt hemma men det bjuder jag på.


Kommentar:
#1: S

va fint det blev - kan tänka mig att de e snyggt till nya databordet!

2007-10-12 @ 16:30:44
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: