Hakuna Matata

2007-10-10
18:43:24

Jag hatar att vänta...!! /S
Just nu väntar jag på två saker, och det är bland det värsta jag vet! Jag väntar dels på svar på mitt mail till tjejen som letade en delfodervärd... är ju så himla nyfiken ju - visserligen är det bara ett dygn sedan jag skickade iväg mailet men då jag själv är inne på mailen säkert 5-10 ggr per dag så förväntar jag mig att alla andra också är det.

Den andra grejen jag väntar på är ett telefonsamtal från personen som eventuellt vill ha mig som dagmatte, henne mailade jag i FÖRRGÅR så förstå att jag nu håller på att krevera... Denna gång är jag mest nervös för att inte få vara dagmatte och då gå miste om pengarna... men det finns ju inte så mycket mer man kan göra än att vänta...

Plugget har gått oerhört trögt... fastnade som sagt framför TVn men har i alla fall läst lite nu under eftermiddagen - ska i alla fall försöka läsa igenom hälften av FNs milleniemål som alla ska vara lästa tills fredagen. Imorgon är jag i alla fall ledig ifrån seminarier och föreläsningar så då ska jag försöka läsa ikapp det jag ligger efter och om jag hinner även börja repetera inför tentan. Kommer ju har sällskap av lilla Candy under dagen också och tur är väl det för annars hade jag nog inte kommit utanför dörren - brukar liksom inte bli att man går ut på egen hand utan ärenden - eller vad säger ni...?

Nej nu ska jag läsa liiiite till innan jag lägger ner för dagen.... Puss på er...!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: