Hakuna Matata

2007-10-24
14:46:47

Hjälp mig!!! /S
Jag har tenta.... IMORGON!! Det är först nu jag verkligen har fattat att det är på riktigt... Jag har spenderat dagen med delar av min arbetsgrupp där vi har diskuterat de olika områdena inför tentan och jag insåg då att jag hade missat en hel del saker - och det måste fastna IDAG för jag har tenta IMORGON!!!
Som sagt så gick vi i alla fall igenom allt tillsammans - kändes hyfsat bra då majoriteten av gruppen hade fokuserat på samma saker som jag hade gjort - sedan var det som sagt några saker som jag hade missat och som jag hoppas inte är relevant inför tentan...

Nu ska jag plugga resten av eftermiddagen och sedan vid 19 ikväll så lägger jag ner - det jag inte kan då kommer jag ändå inte hinna lära mig innan imorgon. Så ikväll blir det dusch, packa inför hemresan imorgon eftermiddag och sedan varva ner framför TVn så man somnar tidigt...

Jisses vad kallt det är ute förresten!! Imorse när jag gick till bussen var klockan 8.30 och då var det -4grader ute!! Helt sjukt.... Jag måste införskaffa ett par nya tunna vantar... de jag äger nu är det ett stort hål i, varken vackert eller särskilt varmt!

Jaja... ville bara slänga in ett inlägg eftersom jag förmodligen inte kommer göra det igen innan onsdag... Ha det bra och wish me luck!!!!!!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: