Hakuna Matata

2007-10-17
12:15:32

Hemma igen + det här är vi! /S
Tack för alla uppmuntrande ord - innerst inne så vet jag ju att ni har rätt - mycket handlar ju om inställningen - men vissa dagar så är det svårare än andra att tänka positivt :)

Hur som helst så har vi grupparbetat under förmiddagen men tyvärr så har fick jag en mördande huvudvärk och valde attt avvika med gruppens godkännande - så nu ligger jag här hemma i sängen efter att ha knaprat lite piller och lite sömn nu så hoppas jag att den ska ge med sig... har INTE tid att bli sjuk med en tenta i nästa vecka...!

Innan jag gör det tänkte jag dock lite kort presentera oss bakom bloggen - dels för att vi fått så oerhört många nya läsare och dels för att många verkar tro att den drivs av enbart en person... so here it goes....


 Ja.... Hakuna Matata bildades vintern 2006 av vännerna Linda och Sandra som kände varandra sedan många år tillbaka. Vid denna tidpunkt då bloggen startades så var det i syftet att hålla kontakten med varandra och hålla varandra uppdaterade om varandras liv i allmänhet - ett syfte som kvarstår men självklart vill vi även ha andra läsare... Anledningen till det var att Sandra lämnade värmlandsskogarna för Linköping hösten 2005 för att studera till lärare i de lägre åren, något hon fortfarande gör och nu är inne på sin femte termin.
Med 23 mil mellan varandra så ses vi inte alls lika ofta som vi skulle vilja!!
Ett halvår efter att Sandra börjat plugga började även Linda läsa till lärare, dock stannade hon kvar på hemmaplan.

Linda delar sitt liv med sambon Jason som arbetar som kock = Linda är fruktansvärt kräsen och bortskämd vad gäller mat!! I deras liv finns även Johnny The cat, har tidigare även haft djävulskatten Stina som enligt mig var fruktansvärt scary då hennes ögon var rödaktiga - hon såg verkligen ut som en djävulskatt!!! Sedan var det terriern Åsa... ja man kan ju inte kalla henne normal men skön var hon!

Sandra bor som sagt i Linköping, och sedan januari 2007 så bor hon tillsammans med sambon Tobias som även han har rötter ifrån Karlstad. Tobias dagar är fyllda med plugg då han precis börjat läsa till högskoleingenjör här i Linkan. Här finns tyvärr inga egna djur men en stor dröm ifrån min sida om att någon gång få skaffa en liten fransk bulldogg - tills dess så är jag dagmatte åt andras hundar - dels för att jag uppskattar hundsällskapet men även då jag behöver pengarna... lever nämligen rätt så fattigt då jag inte har något studielån...
Men tills jag skaffar min egen vovve så är ju mina föräldrars Golden retriver min stora kärlek här i livet :)

Jaja... det var lite om oss... Vi har fått oerhört mycket beröm för vår fina blogg men tyvärr kan jag inte ta åt mig något av äran då det är Linda som alldeles själv ordnat med layouten - och hon är SÅ duktig!!

Återigen, tack för alla fina komplimanger!!!!!!!


Kommentarer:
#1: Anita

vilken söt bild

2007-10-17 @ 12:18:31
#2: M.

men, jag tyckte att det var ett bra inlägg.
hoppas att det inte gjorde något. puss

2007-10-17 @ 12:32:44
#3: cissi

ingen orsak! de smakade ungefär som vanliga pannkakor. men om jag skulle välja skulle jag nog ta hemmagjorda! det kostade 21:- för ett paket som räckte till 40 stycken så det var inte så där jätte farligt! Ha en super bra dag! :)

2007-10-17 @ 12:38:48
#4: Sabor

Så söta djur ;)

2007-10-17 @ 12:46:55
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: