Hakuna Matata

2007-10-18
09:45:02

Good morning people :) /S
Sovit riktigt uselt inatt! Tror jag var orolig för att inte vakna när Simba skulle komma - vi har ju tyvärr alltid en låst entrédörr så folk kommer inte åt vår ringklocka utan måste knacka på köksfönstret. Men efter en natt med lite sömn så vaknade jag trots allt i tid tills hon knackade på dörren.
Tyvärr fick jag inte sova så mycket mer för 40 minuter efter att jag gått och lagt mig igen så började han pipa, var mest uttråkad tror jag.

Idag blir i alla fall hans första heldag här med mig, men jag tror det kommer gå fin fint :)
Tobias ska iväg och tentaplugga i skolan, och jag själv ska göra mitt första tappra försök att tentaplugga jag med... är ju bara en vecka kvar nu...usch!! Jag hatar verkligen salstentor - och just den här tentan är så bred - den är på 10 p men kommer ta upp fyra helt olika ämnen - geografisk historia, historia, globalisering och de tre abrahmasreligionerna. Tentan kommer även bara bestå av 4 frågor = 4 enorma frågor!! Får försöka se det positivt - belöningen kommer ju direkt efteråt då jag ska åka hem till Karlstad några dagar. Ska bli skönt att träffa min systerdotter Leyah framförallt som växer så det knakar!!

Nu ska jag och SImba följa älsklingen en bit på vägen till universitetet....!


Kommentar:
#1: Kim

Ja du har så rätt.. i mitt fall blir det svårt att uppdatera ofta eftersom jag vanligtvis jobbar mellan 9.30 och 19.30 hm.. lite synd! men jag får passa på att BOMBA på mina lediga dagar, haha :) Kram

2007-10-18 @ 10:00:40
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: